عنوان :
توصيه هاي بهداشتي انواع گوشت قرمز
عنوان به زبان ديگر :
: گوشت (گاو و گوسفند، چرخ كرده، شتر و شترمرغ)
شرح پديد آور :
تهيه و تدوين : محمد كشتكار، با همكاري سيدرضا موسوي
اطلاعات نشر :
اصفهان : پارس ايليا
مشخصات ظاهري :
63ص.: مصور (رنگي)، جدول (رنگي)، نمودار (رنگي)
موضوع :
گوشت -- صنعت و تجارت -- بهداشت , گوشت -- بهداشت , فراورده هاي حيواني -- جنبه هاي بهداشتي
شناسه هاي افزوده :
پ موسوي ، سيدرضا , ت سازمان دامپزشكي كشور . اداره كل دامپزشكي استان اصفهان
شناسه هاي افزوده - جزئيات :